AMASYA / MERZİFON - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

Sevgili çocuklar, bugün sizin gününüz ! En güzel hayalleriniz gerçek olsun, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Bayramınız kutlu olsun!

Mrt

Dilimizin Zenginleri Projesi Kapsamında Öğrencilerimizle Kültürel Mirasımıza Yönelik Etkinlikler Gerçekleştirdik

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda çoşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmenimiz İlhan AKPUNAR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 3/A ve 3/B sınıfları kitap fuarını ziyaret etmişlerdir. Çocuklarımıza rehberlik eden öğretmenlerimiz Ümran ŞAHİN, Enel TAHTALI ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Amasya'yı Yaşıyorum Projesi Kapsamında Yöresel Yemeklerimizden Olan ''Keşkek ve Çörek'' Öğrencilerimize Tanıtıldı

Aile İçi İletişim ve Psikolojik Sağlamlık Seminerleri

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ UZMAN DAVETİ ETKİNLİĞİ

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımızın Hareketli Yaşamlar ve Sportif Faaliyetler Projesi kapsamında öğrencilerimizin kültür fizik çalışmaları devam ediyor.

Rehberlik Servisi Anasınıfı ve Birinci Sınıf Öğrencilerine Tanıtıldı

May

İlçemiz Kaymakamı sayın Ali GÜLDOĞAN,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Serin ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.Sınıf ziyaretlerinde bulundu.

KİTAP OKUMA SAATİ ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER

Haz

Okulumuzda görev yapan 4.sınıf öğretmenleri Nisanur SEZER ve Doğanay Denk KAYAHAN öğrencileri ile birlikte mezuniyet töreni hazırladılar.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz okul bahçesinde eğlenceli oyunlar oynayarak işbirliği,ekip ruhu bilincini geliştirmektedirler..Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.